Geopend maandag t/m vrijdag tussen 09:00/17:00.
040-8435887

Mitsubishi Electric

Airco

Aircosystemen: maak het jezelf lekker comfortabel

Een aircosysteem is onmisbaar in iedere comfortabele woning. In de winter kan het systeem de woning ondersteunen tijdens het verwarmen, in de zomer zorgt het voor verkoeling. Met een aircosysteem wordt het in huis een stuk aangenamer. Een van de grote voordelen is dat de systemen op basis van de opgewekte energie kunnen verkoelen of verwarmen. Hierdoor zal de energierekening niet oplopen. Zeker voor huishoudens waarbij er op dit moment meer wordt opgewekt dan dat men verbruikt, er wordt dus teruggeleverd aan de energiemaatschappij, is dit lucratief. Vaak is het bedrag dat wordt bespaard door het gebruiken van de airco hoger dan het bedrag dat men terugkrijgt voor de teruggeleverde energie.

Nog meer besparen én een nog comfortabelere woning, dat wil je. Voor mensen die thuis blijven werken, of dat al deden, is een airco eigenlijk onmisbaar. Het zorgt ervoor dat je je focus kunt behouden wanneer het buiten 30 graden of warmer is.

De voordelen voor jou:

  • De woning verkoelen of verwarmen met opgewekte stroom;
  • Eenvoudig aan te sluiten op de huidige installaties;
  • Strakke uitstraling door moderne apparatuur;
  • Meer comfort in huis tegen een lage prijs.

 

Ervaringen

Wat vinden onze klanten?

Innovatie is zeer belangrijk voor ons. Wij streven er continu naar om onze werkwijze en uw resultaat te verbeteren aan de hand van gegeven feedback. Wij zijn benieuwd naar wat ú van ons vindt!

Alle reviews

Zeer tevreden

Toon en Mirjam

Heel het team nogmaals bedankt voor het plaatsen van onze zonnepanelen. Een goede samenwerking vanaf begin met goede uitleg tot aan het plaatsen van de panelen. Jullie hebben het hier erg netjes

Top

Jeroen

Vanaf het aanvragen van de offerte tot de uiteindelijke installatie: tijdens het hele traject ben ik vakkundig en vriendelijke geholpen. Blij met m’n nieuwe panelen, topservice!

Ook nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat het ons weten, wij informeren u graag.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul hier je gegevens in