Openingstijden ma t/m do 08.00-17.00 Vrij 08.00 - 13.00
040-8435887

Laadpaal

Influence Green Energy: Duurzame Energie en de Laadpaal Wallbox

De laadpaal Wallbox biedt gebruikers een snelle en veilige manier om hun elektrische voertuigen op te laden. Met geavanceerde laadtechnologieën kunnen gebruikers hun auto’s snel opladen, waardoor het gebruik van EV’s in het dagelijks leven steeds praktischer wordt. Bovendien maakt de Wallbox gebruik van duurzame energiebronnen, zoals zonne-energie, om de elektriciteit te leveren die nodig is om de voertuigen op te laden, waardoor de koolstofvoetafdruk verder wordt verkleind.

Wat de Wallbox van Influence Green Energy nog indrukwekkender maakt, is het slimme en geïntegreerde ontwerp. Met behulp van geavanceerde software en connectiviteitsopties kunnen gebruikers hun laadsessies op afstand beheren en monitoren via een mobiele app. Dit zorgt voor een naadloze ervaring en biedt gebruikers flexibiliteit en controle over hun laadprocessen.

Daarnaast biedt Influence Green Energy ook laadoplossingen voor bedrijven en openbare plaatsen. Door het installeren van meerdere Wallbox-laadpunten kunnen bedrijven hun werknemers en klanten een handige oplaadfaciliteit bieden, waardoor de adoptie van elektrische voertuigen wordt gestimuleerd. Dit speelt een belangrijke rol bij het creëren van een duurzame mobiliteitsinfrastructuur en draagt bij aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen in de transportsector.

Ervaringen

Wat vinden onze klanten?

Innovatie is zeer belangrijk voor ons. Wij streven er continu naar om onze werkwijze en uw resultaat te verbeteren aan de hand van gegeven feedback. Wij zijn benieuwd naar wat ú van ons vindt!

Alle reviews

Zonnepanelen en airco

Gerda en Piet van Oers

Zonnepanelen en airco laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing en manier van werken. Vakkundig door prettige vaklui gemonteerd. Goede service, speciaal woord van dank voor Kim.

Zonnepanelen en airco's

van Heugten / van Ansem

N.a.v. fijn en informatief gesprek zonnepanelen en airco's laten plaatsen. Erg blij met de installatie. De samenwerking met de medewerkers en eigenaren is erg prettig verlopen. Komen afspraken na

Ook nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat het ons weten, wij informeren u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul hier je gegevens in