Geopend maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00
040-8435887

Huys van Goud

Huys van Goud & Influence Green Energy

Wat hebben de zonnepanelen van Influence Green Energy en de financiële dienstverlening van Huys van Goud met elkaar te maken? Eigenlijk heel veel!

Door onze krachten te bundelen kun je gebruikmaken van gedegen financieel advies om je maandelijkse energierekening én hypotheeklasten te verlagen. Daarbij stijgt de waarde van je woning wanneer je gebruikmaakt van zonne-energie. Wist je trouwens dat je ook een hypotheek kunt oversluiten en ophogen voor de aanschaf van zonnepanelen? Ook dat zorgt ervoor dat je maandelijkse lasten dalen. Daarnaast denken banken graag mee als je een verduurzamingsbudget aanvraagt.

Dit zijn nog maar enkele voordelen van de aanschaf van zonnepanelen in combinatie met financieel advies. Ben jij van plan om je woning te verduurzamen, je maandlasten te verlagen en ook je energierekening omlaag te brengen óf ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een hypotheek over te sluiten? Wij staan met onze gedeelde kennis en kunde graag voor je klaar.

Over Huys van Goud

Als gecertificeerd Financieel Planner en met jarenlange advieservaring, kunnen wij jou als particulier én als ondernemer voorzien van financieel advies. Of het nu gaat om hypotheekadvies, een uitgebreide financiële planning of andere financiële vraagstukken. Bij Huys van Goud gaan wij tot het uiterste voor de beste financiële oplossing. Naast adviseren, bemiddelen wij in een passende oplossing bij nagenoeg alle banken en verzekeraars.

Huys van Goud is jouw enthousiaste en gedreven financiële dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit én oprechte aandacht voor jou als persoon. Jouw dromen, wensen en doelen zijn toch immers Goud waard?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul hier je gegevens in