Geopend maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00
040-8435887

Veilige installaties van goede kwaliteit

InstallQ

Er zijn tegenwoordig veel installatiebedrijven om uit te kiezen, maar hoe weet je zeker dat je met een betrouwbare partij te maken hebt?
Met onze sterke waarden op het gebied van service en een persoonlijke aanpak, kunnen we onze klanten garanderen dat ze zakendoen met een betrouwbare partner. Maar naast die belofte, hebben we ook de nodige ‘papiertjes’ op onze naam staan. Zo is Influence Green Energy een ‘InstallQ’ erkend bedrijf en dat is in onze branche een titel om als consument op te letten.

InstallQ is een onafhankelijke kwaliteitsorganisatie binnen de installatiesector en we kunnen met trots zeggen dat Influence Green Energy deze toonaangevende erkenning in de pocket heeft.

InstallQ-erkende installatiebedrijven zijn aantoonbaar vakbekwaam op een bepaald vakgebied en werken volgens de wettelijke eisen van het Bouwbesluit.
De installaties in en rondom uw huis bepalen voor een belangrijk deel uw comfort en veiligheid. Een InstallQ-erkend installatiebedrijf draagt daaraan bij met deskundig installatiewerk.

Een InstallQ-erkend installatiebedrijf:
• heeft een landelijk erkend vakdiploma of beschikt aantoonbaar over de benodigde kennis en kunde
• werkt volgens bepaalde normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en NEN
• gebruikt de juiste gereedschappen en materialen
• krijgt periodiek controle
• is te vinden in het kwaliteitsregister www.echteinstallateur.nl

Ervaringen

Wat vinden onze klanten?

Innovatie is zeer belangrijk voor ons. Wij streven er continu naar om onze werkwijze en uw resultaat te verbeteren aan de hand van gegeven feedback. Wij zijn benieuwd naar wat ú van ons vindt!

Alle reviews

Stroom zonder zon. Toch een verrassing.

Coolen

Vorige week zonnepanelen geplaatst. Snel, professioneel. Aardige mannen die van aanpakken weten. Afwerking? Top. Ze wilden zelfs stofzuigen. Maar dat hebben we zelf gedaan. Top gedaan!

Zonnepanelen op monument

John de Haas

Goed advies, korte lijnen en prima communicatie. Komen afspraken na (zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen). Mooi product. Onopvallend aangebracht op monument (1706)! Zou bedrijf zeker aanraden.

Ook nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat het ons weten, wij informeren u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul hier je gegevens in