Geopend maandag t/m vrijdag tussen 09:00/17:00
040-8435887

Aangepast op uw zakelijke verbruik

Zonnepanelen op uw bedrijfspand

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan het milieu? Of is uw energierekening een grote kostenpost? Doe dan mee!

De meeste bedrijven krijgen er vroeg of laat mee te maken; de vraag naar uw bijdrage aan een schoner milieu. Soms een verplichting vanuit de overheid of een voorwaarde voor het behouden van uw keurmerk, meestal een weloverwogen keuze. Achterblijven met het nemen van effectieve maatregelen is geen optie meer. Maar wat zijn dan wel mogelijke opties? Wat kunt u als bedrijf allemaal doen om vervuiling van de aarde en schaarste van belangrijke grondstoffen tegen te gaan? Eén daarvan is het zelf opwekken van duurzame energie door middel van het laten installeren van een zonnepanelensysteem.

Wat natuurlijk ook geen ondernemer onopgemerkt blijft is de steeds terugkomende energierekening. Afhankelijk van de ondernemerstak zal deze hoger of lager zijn, maar het blijft voor veel ondernemers een last die relatief zwaar op de winst drukt. De energie is nodig, maar de daarvoor gebruikte grondstoffen en bijkomende kosten niet. U kunt in zo’n geval beter kiezen voor het zelf opwekken van de benodigde energie voor uw bedrijf.

Bent u benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Weet u of uw bedrijfspand geschikt is voor het dragen van zonnepanelen en zo ja hoeveel? Of wilt u dat wij vrijblijvend een berekening voor u maken van de mogelijke besparingen op grond van uw zakelijke verbruik? Laat het ons weten en wij denken graag met u mee. Want ook voor de zakelijke sector geldt ons motto; een persoonlijke aanpak en op maat gemaakt advies staan bij ons centraal.

Ervaringen

Wat vinden onze klanten?

Innovatie is zeer belangrijk voor ons. Wij streven er continu naar om onze werkwijze en uw resultaat te verbeteren aan de hand van gegeven feedback. Wij zijn benieuwd naar wat ú van ons vindt!

Alle reviews

Top service!

Fam Van Bekkum

Van begin tot eind top service. Afspraken werden nagekomen. Op de dag van plaatsing van de panelen ook verrast met de professionaliteit en gezelligheid van het gehele team. Zeker een aanrader!

laat de zon maar schijnen

Bart van Doremalen

Van begin tot einden afspraken nagekomen. Gemotiveerde mensen die alles regelde en plaatsten. Dus een aanrader voor iedereen .

Ook nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat het ons weten, wij informeren u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul hier je gegevens in