Geopend maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00
040-8435887

Wil je ook duurzaam ondernemen?

Zonnepanelen op je bedrijfspand

Voor elke situatie hebben wij een passende duurzame oplossing!

Met zonnepanelen bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij een specifieke behoefte, of je nu een plat dak, schuin dak, staaldak of golfplaten dak hebt, Influence Green Energy bied je de oplossing.

Een oriënterend gesprek:
Dit is geheel vrijblijvend. Hierbij kijken we naar het algemene verbruik, de wensen en de mogelijkheden. Hiervoor komen we graag bij je langs op locatie.

Mogelijkheden draagkracht:
Na het oriënterend gesprek vragen we aan jou (als eigenaar) om contact op te nemen met de constructeur om de mogelijkheden qua draagkracht te bekijken van het dak. Wij zorgen voor de instructies, jij voor het contact.

Indicatie:
Influence Green Energy voorziet je van een kostenindicatie. Wij noemen dit een kostenindicatie, omdat wij rekening houden met de
situatie en de technische uitvoering van het project. Als jij akkoord gaat met deze indicatie kunnen wij aan de slag met de technische
opname en hier kunnen (kleine) afwijkingen inzitten op advies van de elektricien en monteur. Natuurlijk nemen wij een schatting van deze kosten al mee in de indicatie. Ga je akkoord met de indicatie, dan gaan we verder met de volgende stap, namelijk de technische opname.

Technische opname:
Hierbij gaat een team van ons alles concreet in kaart brengen. Zo gaan ze ‘letterlijk’ het dak op om te kijken wat het definitieve legplan wordt. Tevens bekijken we met onze elektricien de AC en DC route en huidige meterkast.

Definitieve offerte:
Tijdens deze fase hebben we de definitieve offerte met daarin alle werkzaamheden en technische aspecten. Deze bespreken we
samen op kantoor of locatie, zodat je een goed beeld krijgt wat we gaan doen en op welke manier.

Aan de slag:
Als je akkoord gaat met de definitieve offerte gaan we voor je aan de slag met het inplannen van het project en zorgen we voor de eventuele subsidieaanvragen. Dit doen we in samenwerking met een van onze partners om ervoor te zorgen dat er professionals met
de juiste expertise bij betrokken zijn.

Installatie:
Op de dagen van installatie kan je volledig rekenen op het deskundige team van Influence Green Energy. Wij lichten de keurmeester in voor de Scope 12 keuring, zodat we snel een goedkeuring hebben. Deze keuring wordt op de locatie ingepland door ons. Hier hoef je zelf dus niets voor te doen. Na de installatie melden wij ook direct de installatie voor je aan op energieleveren.nl.

Ervaringen

Wat vinden onze klanten?

Innovatie is zeer belangrijk voor ons. Wij streven er continu naar om onze werkwijze en uw resultaat te verbeteren aan de hand van gegeven feedback. Wij zijn benieuwd naar wat ú van ons vindt!

Alle reviews

Stroom zonder zon. Toch een verrassing.

Coolen

Vorige week zonnepanelen geplaatst. Snel, professioneel. Aardige mannen die van aanpakken weten. Afwerking? Top. Ze wilden zelfs stofzuigen. Maar dat hebben we zelf gedaan. Top gedaan!

Zonnepanelen op monument

John de Haas

Goed advies, korte lijnen en prima communicatie. Komen afspraken na (zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen). Mooi product. Onopvallend aangebracht op monument (1706)! Zou bedrijf zeker aanraden.

Ook nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat het ons weten, wij informeren u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul hier je gegevens in