Geopend maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00
040-8435887

Zonnepanelen op je woning

Als betrouwbare partner voor duurzame oplossingen hebben we een eigen werkwijze ontwikkeld. Onze samenwerking start altijd met een vrijblijvend adviesgesprek op locatie. Of dat een woonhuis of bedrijfspand betreft, maakt voor ons niets uit. We bedienen zowel de particuliere als zakelijke markt. Tijdens dat gesprek worden de wensen en behoeften besproken. Onze professionals bekijken de locatie direct om te zien wat er mogelijk is.

Welke informatie we nodig hebben, verschilt per product. Zodra alle benodigde informatie is verzameld, gaan we voor je aan de slag. Er wordt een op maat gemaakte offerte opgesteld. In die offerte komt alles terug. De plaatsing, producten, typen, montagesystemen, we laten niets aan het toeval over.

Na het accepteren van de offerte schakelen we direct door. Bij Influence krijg je te maken met aanpakkers. We plannen een passende datum in om de door jullie gekozen producten te installeren. Het streven is de installatie binnen vier tot acht weken te laten plaatsvinden.

Onze werkwijze kenmerkt zich door vertrouwen. Bij akkoord van de offerte vragen wij een aanbetaling en het resterende bedrag wordt betaald na de installatie met een 100% tevredenheidgarantie.

Ervaringen

Wat vinden onze klanten?

Innovatie is zeer belangrijk voor ons. Wij streven er continu naar om onze werkwijze en uw resultaat te verbeteren aan de hand van gegeven feedback. Wij zijn benieuwd naar wat ú van ons vindt!

Alle reviews

Stroom zonder zon. Toch een verrassing.

Coolen

Vorige week zonnepanelen geplaatst. Snel, professioneel. Aardige mannen die van aanpakken weten. Afwerking? Top. Ze wilden zelfs stofzuigen. Maar dat hebben we zelf gedaan. Top gedaan!

Zonnepanelen op monument

John de Haas

Goed advies, korte lijnen en prima communicatie. Komen afspraken na (zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen). Mooi product. Onopvallend aangebracht op monument (1706)! Zou bedrijf zeker aanraden.

Ook nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat het ons weten, wij informeren u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul hier je gegevens in