Geopend maandag t/m vrijdag tussen 09:00/17:00
040-8435887

Influence Green Energy

Over ons

Wie zijn wij?

Influence Green Energy: Een duurzaam bedrijf dat zonnepanelensystemen op maat levert en installeert. Bij ons is iedere zonnepaneleninstallatie maatwerk. We komen meerdere keren op locatie langs, nemen uitgebreid de tijd je te adviseren over de verschillende mogelijkheden en beschikken over een ruim assortiment aan materialen én uitgebreide kennis om jou op ieder gebied te ontzorgen. Wij bieden de juiste nazorg en extra service om te zorgen voor blijvende aandacht en professionele zorg voor de zonnepanelen. Het is immers een product voor de toekomst.

Binnen Influence Green Energy is Roman met zijn team verantwoordelijk voor de ontwikkelingen en de technische aspecten.  Roman zorgt ervoor dat alles op de juiste wijze en met de nodige kennis en kunde verloopt.

Vera is daarentegen samen met haar team verantwoordelijk voor de marketing, sales & administratie. Een echte spin in het web die precies weet wat er op welk moment dient te gebeuren.

Ervaringen

Wat vinden onze klanten?

Innovatie is zeer belangrijk voor ons. Wij streven er continu naar om onze werkwijze en uw resultaat te verbeteren aan de hand van gegeven feedback. Wij zijn benieuwd naar wat ú van ons vindt!

Alle reviews

Top service!

Fam Van Bekkum

Van begin tot eind top service. Afspraken werden nagekomen. Op de dag van plaatsing van de panelen ook verrast met de professionaliteit en gezelligheid van het gehele team. Zeker een aanrader!

laat de zon maar schijnen

Bart van Doremalen

Van begin tot einden afspraken nagekomen. Gemotiveerde mensen die alles regelde en plaatsten. Dus een aanrader voor iedereen .

Ook nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat het ons weten, wij informeren u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul hier je gegevens in