Openingstijden ma t/m do 08.00-17.00 Vrij 08.00 - 13.00
040-8435887

Influence Green Energy

Over ons

Wie zijn wij?

Influence Green Energy: Uw duurzaamheidspartner! Bij ons is iedere installatie maatwerk. We komen meerdere keren op locatie langs, nemen uitgebreid de tijd je te adviseren over de verschillende mogelijkheden en beschikken over een ruim assortiment aan materialen én uitgebreide kennis om jou op het gebied van duurzaamheid te ontzorgen. Wij bieden de juiste nazorg en extra service om te zorgen voor blijvende aandacht en professionele zorg voor de zonnepanelen en de andere producten.

Met onze sterke waarden op het gebied van service en een persoonlijke aanpak, kunnen we onze klanten garanderen dat ze zakendoen met een betrouwbare partner. Maar naast die belofte, hebben we ook de nodige ‘papiertjes’ op onze naam staan. Zo is Influence Green Energy een ‘InstallQ’ erkend bedrijf en dat is in onze branche een titel om als consument op te letten.

InstallQ is een onafhankelijke kwaliteitsorganisatie binnen de installatiesector en we kunnen met trots zeggen dat Influence Green Energy deze toonaangevende erkenning in de pocket heeft.

InstallQ-erkende installatiebedrijven zijn aantoonbaar vakbekwaam op een bepaald vakgebied en werken volgens de wettelijke eisen van het Bouwbesluit.
De installaties in en rondom uw huis bepalen voor een belangrijk deel uw comfort en veiligheid. Een InstallQ-erkend installatiebedrijf draagt daaraan bij met deskundig installatiewerk.

Ervaringen

Wat vinden onze klanten?

Innovatie is zeer belangrijk voor ons. Wij streven er continu naar om onze werkwijze en uw resultaat te verbeteren aan de hand van gegeven feedback. Wij zijn benieuwd naar wat ú van ons vindt!

Alle reviews

Zonnepanelen en airco

Gerda en Piet van Oers

Zonnepanelen en airco laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing en manier van werken. Vakkundig door prettige vaklui gemonteerd. Goede service, speciaal woord van dank voor Kim.

Zonnepanelen en airco's

van Heugten / van Ansem

N.a.v. fijn en informatief gesprek zonnepanelen en airco's laten plaatsen. Erg blij met de installatie. De samenwerking met de medewerkers en eigenaren is erg prettig verlopen. Komen afspraken na

Ook nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat het ons weten, wij informeren u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul hier je gegevens in