Geopend maandag t/m vrijdag tussen 09:00/17:00.
040-8435887

INFLUENCE GREEN ENERGY

Werkwijze

Uw persoonlijke wens, onze professionele zorg.

Influence Green Energy als betrouwbare partner voor jouw zonnepanelen, dat begint allereerst met een geheel vrijblijvend adviesgesprek bij jou op locatie. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en bekijken we de mogelijkheden. We meten het dak in en bekijken de huidige situatie in de meterkast. Zodra we alle informatie hebben verzameld, gaan we direct aan de slag om een passende, op maat gemaakte offerte op te stellen. Deze offerte betreft het type zonnepanelen en omvormer, het montagesysteem en natuurlijk het rendement en een indicatie wat de zonnepanelen in jouw situatie opbrengen.

Mocht je na het bekijken van de offerte de beslissing maken om voor ons te kiezen, dan gaan we direct voor je aan het werk. We plannen, in overleg met jou, een passende datum in om de zonnepanelen te installeren. Daarbij streven we ernaar om de installatie binnen vier tot zes weken te laten plaatsvinden.

Bij akkoord van de offerte vragen wij een kleine aanbetaling van 40% het resterende bedrag van 60% wordt betaald na de installatie met een betalingstermijn van 5 dagen met een 100% tevredenheidsgarantie In de aanloop naar de installatie ontvang je van ons tevens een plan van aanpak met definitieve starttijd. We bespreken uiteraard op voorhand of de installatie één óf twee dagen in beslag neemt.

Nadat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, ontvang je van ons een mail met daarin je persoonlijke inloggegevens van SolarEdge. Via deze app kun je al je zaken rondom de zonnepanelen gemakkelijk bijhouden. Geen zorgen, onze gecertificeerde monteurs leggen je haarfijn uit hoe deze app werkt.

De installatie heeft geen verder onderhoud nodig. Natuurlijk blijven we het systeem monitoren, zodat we bij een eventuele storing direct contact met je op kunnen nemen om deze te verhelpen. Een zonnepaneleninstallatie vraagt om een eenmalige aanschaf, maar verdient blijvende aandacht en professionele zorg. Het is immers een product voor de toekomst!

Ervaringen

Wat vinden onze klanten?

Innovatie is zeer belangrijk voor ons. Wij streven er continu naar om onze werkwijze en uw resultaat te verbeteren aan de hand van gegeven feedback. Wij zijn benieuwd naar wat ú van ons vindt!

Alle reviews

Zeer tevreden

Toon en Mirjam

Heel het team nogmaals bedankt voor het plaatsen van onze zonnepanelen. Een goede samenwerking vanaf begin met goede uitleg tot aan het plaatsen van de panelen. Jullie hebben het hier erg netjes

Top

Jeroen

Vanaf het aanvragen van de offerte tot de uiteindelijke installatie: tijdens het hele traject ben ik vakkundig en vriendelijke geholpen. Blij met m’n nieuwe panelen, topservice!

Ook nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat het ons weten, wij informeren u graag.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul hier je gegevens in