Geopend maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00
040-8435887

Ervaringen van onze klanten

Reviews

Innovatie is zeer belangrijk voor ons. Wij streven er continu naar om onze werkwijze en uw resultaat te verbeteren aan de hand van gegeven feedback. Wij zijn benieuwd naar wat ú van ons vindt!
Vul ons reviewformulier in.

Stroom zonder zon. Toch een verrassing.

Coolen

Vorige week zonnepanelen geplaatst. Snel, professioneel. Aardige mannen die van aanpakken weten. Afwerking? Top. Ze wilden zelfs stofzuigen. Maar dat hebben we zelf gedaan. Top gedaan!

Zonnepanelen op monument

John de Haas

Goed advies, korte lijnen en prima communicatie. Komen afspraken na (zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen). Mooi product. Onopvallend aangebracht op monument (1706)! Zou bedrijf zeker aanraden.

Super blij met de Airco

Familie van Poppel-Poppeliers

We zijn superblij. Dat ding doet goed dienst. Het is behaaglijk in de woonkamer. Bovenal was het vriendelijk personeel. Fijne mensen, goede communicatie. Wij raden iedereen Influence aan.

Geweldige ervaring!

Inge en Remco Thurlings

Vanaf het eerste contactmoment een heel goed contact gehad. Er is aan de voorkant goed meegedacht, alle contactmomenten waren erg prettig en op alle vragen kwam heel snel een antwoord.

VAKKUNDIG & PROFESSIONEEL

Nuray Uzun Booij

Ik ben heel tevreden over het gehele proces. Goed voorgelicht, duidelijke afspraken en vriendelijk personeel.

Hele fijne samenwerking!

Fam. Wienholts

Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering van de panelen was het een hele fijne samenwerking! Afspraak is afspraak met goede communicatie.

Super

Neggers

Wat een top service. Super van begin tot aan het eind!

Uitstekende ervaring

Familie Cuijpers I Eindhoven

Het is een uitstekend bedrijf. Van het 1e contact tot de oplevering blijkt vakmanschap, klantgerichtheid en service. Ze denken met je mee, komen kijken op locatie en zijn flexibel. Fijn team!

Zeer betrouwbaar bedrijf

Kennis

IGE houd zich aan afspraken, is zeer duidelijk in uitleg communicatie en eerlijk in wat wel en niet mogelijk is. De mannen die de panelen komen leggen zijn een perfect gesmeerde machine. Aanrader

Top service!

Fam Van Bekkum

Van begin tot eind top service. Afspraken werden nagekomen. Op de dag van plaatsing van de panelen ook verrast met de professionaliteit en gezelligheid van het gehele team. Zeker een aanrader!

laat de zon maar schijnen

Bart van Doremalen

Van begin tot einden afspraken nagekomen. Gemotiveerde mensen die alles regelde en plaatsten. Dus een aanrader voor iedereen .

Goedkope energie door panelen

Fam. de Cort

Wij zijn heel erg tevreden! Goed en duidelijk advies, afspraken worden nagekomen en deskundig en vriendelijk personeel. Opbrengst voldoet aan de gestelde verwachtingen.

Draait als een zonnetje....

Paul van der Heijden

Vanaf het eerste gesprek totdat de app aangaf dat er stroom werd opgewekt, liep het helemaal top! De panelen werden er in een middag opgelegd door een groep aardige harde werkers

Zonnepanelen en nieuwe meterkast

Fam. Toonders

Wij zijn heel tevreden! Goed en duidelijk advies, komen afspraken na en vriendelijk personeel.

Van begin tot einde.....afspraak is afspraak

Roland & Sander

Vanaf het 1e contact tot de plaatsing van de airco's en zonnepanelen, het gehele traject is top geregeld. Goede communicatie en heldere uitleg. Montages zijn perfect gegaan.

fam. Wijnen

Joop en Karin Wijnen

Heel fijn geholpen , duidelijke afspraken en veel persoonlijke aandacht. Leuk team monteurs die de panelen geplaatst hebben. Naderhand goede uitleg over de installatie.

Heel erg tevreden.

Fam. Wijnen

Heel erg tevreden over het gehele proces. Op zeer prettige wijze geholpen en voorgelicht over de mogelijkheden. Professioneel op elkaar ingespeeld team dat op correcte en snelle wijze . TOP.

Let the Sun shine.

Theo en Mayke van Poppel Oerlemans

Ontzettend tevreden over de heldere uitleg en transparante communicatie. Wat geresulteerd heeft in mooie en strak gemonteerde zonnepanelen. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Zeer tevreden

Ruud en Silvia

Goede communicatie voor, tijdens en na installatie. Fijn team van professionals die de installatie in korte tijd hebben afgerond.

zonnepanelen

pas

Vooraf een deskundig gesprek over mogelijkheden van zonnepanelen en werkwijze. Hier geen verkooppraatje.Goed onderbouwd hoe ze werken en wat mogelijkheden zijn voor ons huis.

Heel tevreden!

Maud Sanders

Een verademing, gewoon zoals het moet! Doen wat wordt afgesproken, duidelijke en transparante afspraken/ communicatie.🤗 Kan influencegreenenergy iedereen aanraden!

Prima!

fam. Cota

Duidelijke communicatie, goede planning. Het werk is snel en professioneel uitgevoerd. Een aanrader.

Geweldig!

Dennis Evers

Fijn contact, transparant, goede prijs-kwaliteit verhouding. Komen afspraken na en installeren kundig en snel. Kortom ik ben erg tevreden.

Zeer betrouwbaar bedrijf. Levert kwaliteit en doet wat ze afspreken.

Peter de Boer

Heel fijn gesprek gehad. Wekken meteen alle vertrouwen. Komen afspraken prima na. Snelle montage van mijn 6 panelen en nieuwe groepenkast. Top bedrijf, ik kan het iedereen aanbevelen.

Geweldig van het begin tot eind

Richard Frijters

Vanaf het begin advies gesprek met Rohit (top gast) en vakkundig tot de communicatie tussen ons en Vera en dan de installatie met Roman en zijn vakkundig en zeer gezellig team helemaal TOP!!!!

Topkwaliteit

Suzanne en Bart

Vanaf de informatiesessie en inventarisatie aan huis tot aan de installatie en oplevering: topklasse! Duidelijke communicatie, heldere afspraken en snelle & volledige installatie: zeer tevreden.

A tot Z ... Super!

Fam. Naus

Duidelijke communicatie, goede telefonisch bereikbaarheid doen wat ze beloven en netjes uitgevoerd. SUPER! En een schouw aan huis, voor ons heel belangrijk vanwege de unieke situatie.

Vakkundig en Snel

B&B bij Kaat, fam. Nijssen

Onlangs 25 zonnepanelen op onze B&B laten plaatsen. Er was een zeer prettig contact met Vera over de offerte met eerlijke prijzen. Zelfs in deze overspannen markt konden ze snel leveren.

Fam. van de Goor

van de Goor

Prima bedrijf. Houden zich perfect aan de afspraken. Vriendelijk personeel die weten waar ze mee bezig zijn. Nazorg kan niet beter. Zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.

Dik tevreden!

Boukje & Jeroen

Een bedrijf wat wel reageert op de aanvraag voor zonnepanelen. Snelle terugkoppeling op vragen (telefonisch). Komen afspraken na, en de installatie van de panelen en de meterkast is erg netjes

Willem

Willem

Snelle installatie van de zonnepanelen, er ontstond een probleem met de omvormer, maar dit werd direct opgelost! Wij zijn er blij mee!

Zeer tevreden

Fam van Galen

Bedankt voor het installeren van de zonnepanelen, goed advies gekregen ,en zeer klantvriendelijk.

Tis feest zodra de gebroeders Vleeschdrager (Roman & Vincent) op het dak zijn geweest!

David & Yvonne Tournoij

Het hele traject kenmerkt zich door een fijne, snelle, correcte en vooral persoonlijke communicatie, wat vertrouwen geeft. "Zeggen wat je doet en doen wat je zegt" is de kernwaarde

Zeer tevreden

Toon en Mirjam

Heel het team nogmaals bedankt voor het plaatsen van onze zonnepanelen. Een goede samenwerking vanaf begin met goede uitleg tot aan het plaatsen van de panelen. Jullie hebben het hier erg netjes

Top

Jeroen

Vanaf het aanvragen van de offerte tot de uiteindelijke installatie: tijdens het hele traject ben ik vakkundig en vriendelijke geholpen. Blij met m’n nieuwe panelen, topservice!

Super

Theo en Jose Berkers

Afgelopen donderdag hebben de mannen van Influence Green Energie onze zonnepanelen en meterkast geïnstalleerd. Wij kunnen niet anders zeggen dat het hard werkende en super klantvriendelijk!

Ontzettend tevreden

Jan van den Eerenbeemd

Van aanvraag tot realisatie hele prettige communicatie en erg punctueel.... van a t/m z. Leuke medewerkers en werken netjes. Ik ben ontzettend tevreden.

Meedenkend, goed geprijsd en zeer professioneel

van Asten

Van verschillende lokale partijen een offerte ontvangen, maar de aandacht en interesse van Influence Green Energy stak er met kop en schouders boven uit. Direct een duidelijke offerte

Heel tevreden

Conny

Goede vakmensen, apparatuur netjes geïnstalleerd. Prima service. Airco en Zonnepanelen werken goed. Ook goede uitleg over de producten

Snel, prettig en netjes

van den Heuvel

Van adviesgesprek tot installatie goed geregeld en vriendelijk geholpen. Een fijn en net team dat de werkzaamheden volgens afspraak heeft uitgevoerd.

Perfecte service

Thijs en Anneke

Van begin tot einde perfect geregeld. Netjes geïnformeerd over de gang van zaken, aardig Team, en de installatie van 8 panelen ging snel. Op zoek naar zonnepanelen? Zoek niet verder!

Erg tevreden

Frank en Chantal

Het team heeft bij ons zonnepanelen en een airco geinstalleerd, alles volgens afspraak. Onze extra wensen betreffende leggen van de leidingen was geen enkel probleem. Vriendelijk en goede service

Vakwerk

Vermeulen

Van het eerste gesprek tot het einde alles goed gegaan . Vakwerk jongens bedankt.

Helemaal TOP ‼️

Ronald enJet

Vanaf het eerste contact tot en met het leggen van de panelen echt geweldig. Ze werken snel netjes en het hele team is super aardig ‼️Ik kan en zal iedereen ze aan bevelen . zeer tevreden

Topwerk

Klein

Vanaf het adviesgesprek tot montage en installatie liep alles perfect, snel en professioneel. Vriendelijk en goed in communicatie. Laat de zon maar schijnen.

Eerlijk en betrouwbaar

Huib en Merel Schroots

Fijn en eerlijk bedrijf om zaken mee te doen , goede kennis van zaken met duidelijke uitleg. Jong team die komt plaatsen en goed op elkaar ingespeeld zijn en vakwerk afleveren. Een aanrader

Zeer tevreden

Sebastiaan

Goede service en alles volgens afspraak!

Top!

Nicky en Roel

Vorige week hebben de hard en super netjes werkende mannen onze zonnepanelen en een nieuwe meterkast geïnstalleerd. Hele vriendelijke service van bestelling tot levering en alles prima op tijd.

Zonnepanelen

Familie Lormans

Vorige week zijn bij ons de zonnepanelen geïnstalleerd. Vanaf het allereerste contact moment tot de installatie is het contact heel fijn verlopen. Er wordt super snel gereageerd op je mailtjes

Uitekende service!

Youri Doreleijers

Van aanvraag tot realisatie een hele prettige communicatie en punctueel. Het team (keurige en leuke gasten) werkt erg netjes en zonder open eindjes. Wij zijn erg tevreden

Prima bedrijf

Ruud en Gré

Vorige week zijn bij ons de panelen geïnstalleerd. Vakkundig en snel gedaan. Mooie panelen met een afgewerkte rand. Heel fijne mensen om mee om te gaan.

Zonnepanelen

Fam. Arts

Afgelopen week zonnepanelen laten plaatsen. Alles volgens afspraak, vakkundig bedrijf. Nette afwerking. Zeer tevreden.

14 zonnepanelen

Nathalie & Mark

Vanaf 1e contact netjes te woord gestaan door de mensen van Influence Green Energy. Ook de back-office reageerde telkens netjes en snel op vragen. Installatie is prima verlopen

Zonnepanelen en Airco

Tracy en Marcel

Onlangs heeft Influence Green Energy een airco geplaatst en zonnepanelen gelegd. Alles is super netjes en soepel verlopen. Wij zijn heel erg tevreden en ik kan dit bedrijf dan ook aanbevelen!

Heel tevreden

Tonnis &Erna uit Son

Plezierig contact, goede adviezen, snelle levering 👍

Zonnepanelen/meterkast

Kees en Nicole

Gisteren zonnepanelen laten plaatsen en de meterkast laten vervangen. Vakkundig en net werk geleverd. Goed en snel geïnformeerd. Wij zijn erg tevreden, bedankt.

Zonnepanelen/meterkast

Frans en Ellen Jacobs

Vandaag de zonnepanelen geplaatst en de meterkast vervangen. Vakkundig en top uitgevoerd. Net personeel en niets is teveel.

Zonnepanelen

Leo en Francien Hoogmoet

Meer sterren kunnen we niet geven. Alles is al gezegd jullie doen het goed !Alles wordt duidelijk gecommuniceerd. We zijn heel tevreden !Vera en Roman jullie hebben een mooi bedrijf

Klasse bedrijf

Ronald Martens

Ik heb enkele offertes aangevraagd, wie doet dat niet bij zo'n investering, en Influence kwam er als goedkoopste uit. Ze hebben de airco professioneel geplaatst en ze bieden ook service

Super koel!!!

Andre Vervenne

De bij Influence Green bestelde airco is snel en vakkundig geplaatst. Een ontbrekend onderdeel werd meteen gehaald bij de groothandel zodat de plaatsing dezelfde dag kon worden afgewerkt.

Zonnepanelen

Elly en Peter

Influence heeft op ons appartementencomplex zonnepanelen geplaatst. Het moest met hoogwerkers maar de mannen droegen allemaal een veiligheidsharnas! Veiligheid boven alles! We zijn super tevreden

Perfect en compleet volgens afspraak!

Marcel en Simone

Een paar maanden geleden de beslissing gemaakt zonnepanelen te nemen en Vera uitgenodigd. Na een korte tijd kregen we de offerte en hebben we akkoord gegeven. We zijn erg tevreden.

Tevreden en vakkundig

Valentino

Zeer tevreden over het plaatsen van de airco. Zeer netjes en vakkundig gedaan, goede uitleg over alles. Zo tevreden dat we ook de zonnepanelen bij Vera en Roman hebben besteld

Buitengewoon tevreden

Dhr. J. Helmons

Beste influenzers ik ben buitengewoon tevreden over jullie Heel het project van de aanleg van de zonnepanelen is van begin tot eind uitstekend gegaan.

Zeer tevreden over de installatie

Dhr. Verschuren

Een goede en duidelijk voorlichting aan huis. Zeer tevreden over de installatie, alles netjes verlopen

Vakwerk

Wijnen

Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden! Vakkundig/snelle levering en zeer vriendelijke monteurs. Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen in mijn kennissen groep. Vera en Roman bedankt!

Plaatsen zonnepanelen

Lammers

Goede uitleg gehad vooraf, zeer netjes gewerkt en alles keurig achtergelaten.

Alweer een tevreden klant 👍

L.Hoogmoet

We kunnen ons alleen maar aansluiten bij alle mooie reviews die jullie als bedrijf krijgen alles supergoed geregeld ! Roman en Vera dankjewel en ook wij zullen jullie aanbevelen.

Super-service!

Katelijne

Zeer klantvriendelijk, snelle reactie en duidelijke antwoorden op onze vragen. een offerte aangevraagd voor aitco's want waarom zouden we verder zoeken

Top service

Familie Louwers

Vorige week zijn de zonnepanelen geplaatst en we zijn erg tevreden over het voortraject, plaatsing en nazorg. Geen onduidelijkheden voor of achteraf. Wij kunnen dit iedereen aanbevelen.

Goed werk = tevreden klant

Lavrijssen

Afgelopen week zijn de zonnepanelen keurig geplaatst conform het plan. Erg tevreden met het proces van offerte tot het eindresultaat! Roman, Vera & de crew zijn zeer service gericht en denken mee

Top service en top vakmannen. Afspraak is ook afspraak.

Familie Cleven

Na alle werkzaamheden werd ook nog alles even gestofzuigd en alles weer netjes achter gelaten. Dit bedrijf is zeker een aanrader voor een ieder die zonnepanelen zoekt. Onze dank is groot

Blij met de zonnepanelen en installatie

Fam Mentjox

Erg tevreden, goed contact en netjes gelegd. Ook zeer prettig te werk gegaan.

Meer dan tevreden!

Fam. Oliveira

Na verschillende offertes in de regio vergeleken te hebben uiteindelijk bewust gekozen voor Influence. Zeer tevreden over het gehele traject, kon niet beter!

Gewoon een fijn bedrijf

Mart Wijnen

Ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben. Fijne gesprekken vooraf en goed meegedacht wat de beste manier van plaatsen en aansluiten was bij een oudere woning. Top!

Super bedrijf! Dik tevreden

Frans

Goed geholpen van aanvraag tot plaatsing! Netjes gewerkt en alles geregeld voor ons. Een aanrader!

Heel fijn bedrijf!

Berry

Zeer tevreden met de installatie van mijn zonnepanelen. Netjes gewerkt, afspraken nagekomen, duidelijke uitleg. Kortom aanrader voor anderen. Ook bij vragen achteraf makkelijk bereikbaar. TOP

Zeer tevreden met prijs, kwaliteit en service

Gelissen

Op de dag zelf waren de mannen binnen vier uur klaar, geen last van gehad en alles werkte direct, t/m inlog van de app. Betaling geheel achteraf en ik ben super tevreden, goed werk geleverd.

Goed werk en duidelijke afspraak

Jan&Thea

We zijn zeer tevreden over het plaatsen en afwerking van onze zonnepanelen. Goed werk en goede service.

Thanks

Mark

Zeer tevreden, binnen 2 maanden alles geregeld! Panelen zien er netjes uit en de service is goed 👍

Dik ik tevreden, een aanrader!

Henny & Charl

Dik ik tevreden, een aanrader!

ZEER TEVREDEN KLANT

Ronald en Rian

Fijne samenwerking, duidelijke uitleg en zeer tevreden over de totale afhandeling.

Deskundig, betrouwbaar en efficiënt | aanrader!

De Boer

via-via leren kennen. Meteen in ons eerste gesprek het vertrouwen kunnen hebben dat dit een deskundig bedrijf is waar de taken goed verdeeld zijn. Prettig gesprek..

Tevreden klant

Liset en Jan

Alles helder, duidelijk geregeld. Afspraak is afspraak komen ze hier ook echt na. Heel prettige ,vriendelijke samenwerking ervaren. Goeie tips, netjes en snel gewerkt, kortom weer een tevreden!

Zeer tevreden

Maikel moors

Alles heel netjes geregeld volgens afspraak Zowel het eerste gesprek tot het leggen van de zonnepanelen , het vervangen van de meterkast tot het aansluiten van alles Goede vak mensen gewoon top.

Deskundig en volgens afspraak.

Marjan en Jos Maas

Zowel de installatie van de nieuwe meterkast als het plaatsen van de zonnepanelen is uitstekend afgehandeld. Wij zijn hier zeer tevreden over. Keurig en vriendelijke mensen. Onze complimenten.

Vertrouwen

Henriette en jan

Als leek blind vertrouwd op ervaring van vriend. Ivm mogelijke storing enz. Liefst dicht bij huis. Prima werk en ondanks de regen snel en met plezier gemaakt. Klasse!

Keurig en alles volgens afspraak

Henry van Heeswijk

Fijn om met deze mensen zaken te doen. Ze doen niet alleen aardig, zij zijn het nog ook. Heerlijk om dat in deze wereld van "snel centjes pakken" ook nog bestaat. 

Meer dan tevreden.

Nienke en Bram

Vakmensen, Eerlijk Behulpzaam en de service is super bij hun! Ze bellen zelf als ze een storing zien bij jouw thuis en het wordt ook gelijk opgelost.

Zeer tevreden

Twan

Als je zonnepanelen nodig hebt moet je bij Roman en Vera zijn. Geweldig team. Montage is super en de hele afhandeling er om heen ook. Ik heb inmiddels al 2 keer gebruik gemaakt van hun diensten

Strak op het dak!

Yolanda

We zijn enorm tevreden over Influence Green Energy. Vera en Roman zijn professioneel, behulpzaam/servicegericht, geven een eerlijk advies op basis van je actuele energieverbruik.

Top!

Dhr. A. Janssen

mijn ervaring is zeer goed voor en na de oplevering van mijn zonnepanelen , de afwerking is ook top . ga zo door 👌👌👌👌

TOP BEDRIJF

Francis & Louis Jeurissen

Supertevreden Vera en Roman. Heldere uitleg in het voortraject , en een snelle en goeie uitvoering.

Een aanrader!

Mevr. Seuren

Heel tevreden met de werkwijze van Influence Green Energy. Heldere uitleg, korte lijntjes en alles volgens afspraak gerealiseerd. Vera en Roman ontzorgen je volledig in het hele proces.

Top service en goede communicatie

Willem-Jan

Roman en Vera zijn een top team waarmee prettig te communiceren is en alles afgestemd op onze wens. Erg blij met de zonnepanelen.

Mieke en John

Roks

We zijn begonnen met een helder vrijblijvend adviesgesprek, gevoerd door Roman. Uitgebreide en en eerlijke offerte ontvangen, opgemaakt door Vera. De tijdsplanning was Top !

Aanrader

Nolens

Een sterke combinatie, Vera en Roman. Zij voor de organisatie en planning van de werkzaamheden, hij voor de aanleg en in bedrijfstelling. Kosten noch moeite worden gespaard

Zeer klant vriendelijk

Fam Scholte

Goede services en zeer goede communicatie. Goede uitleg en zonnen panelen keurig geplaatst. Zeker een aanrader.

Zeer tevreden

Johan en Michel

Wij zijn heel tevreden met het resultaat! Van tevoren goed gesprek gehad met Roman. Verdere mailcontact met Vera heel prettig. Dat hebben jullie ook heel goed mekaar, mag ook gezegd worden!

zeer tevreden

Vandeven

Zeer tevreden over de service en plaatsing van de zonnepanelen. Erg prettig dat Roman zelf het gesprek doet en de panelen ook legt. Zeker een aanrader.

Super tevreden

Spitters

Goed en keurig gelegd. Roman was de enigste in de regio die het aandurfde om de panelen te leggen op ons stalen dak. Bij Influence Green Energy houden ze wel van een uitdaging.

Plaatsen zonnepanelen en nieuwe meterkast

Ooms

Alles perfect geregeld. Komen de afspraken goed na. Zonnepanelen liggen heel mooi ,perfect. Oude meterkast moest helemaal vernieuwd worden en is ook perfect geregeld.

Heel tevreden!

Fam van den Wittenboer

Wij zijn erg tevreden, zowel het maken van de afspraak als het plaatsen zelf verliep soepel. Fijn contact, snelle reactie! We bevelen Influence Green energy zeker aan!

Ervaring

Hesselmans

Zijn heel tevreden over het plaatsen van en alles netjes achterlaten . Goede voorlichting vooraf en op afgesproken datum geïnstalleerd Aanbevolen !!!!!

Tevreden

Adams

Zijn heel tevreden, goed behandeld en duidelijke uitleg over alles

Super ervaring

Rob Esveldt

Wat een geweldige ervaring. Geen bla bla maar een eerlijk en duidelijk verhaal met een scherpe prijs. Bent u op zoek naar een adres voor zonnepanelen? Niet verder zoeken dit is het juiste adres.

Fijn no-nonsense bedrijf, eerlijke prijs en heel vriendelijk

Schellens

We kregen in een half uur een duidelijk advies. De prijs kwaliteit verhouding bleek na vergelijking van drie offertes goed te zijn. Afspraken werden goed nagekomen. Er werd heel netjes gewerkt.

Top Bedrijf!

van Herk

Top bedrijf: zelden zo'n service meegemaakt! Goed advies, meedenken; fantastisch! Keurig nette monteurs. Afspraken worden nagekomen en men stelt zich zeer flexibel op.

Super Tevreden

van der Linden

Wat een fijn bedrijf! Ze reageren vlot, komen op locatie kijken, geven goed advies en hebben netjes gewerkt! Roman & Vera bedankt!

Zonnepanelen

Fam. Bouwmans

Ook bij ons is alles perfect verlopen, het contact, de juiste uitleg, de snelle plaatsing en het installeren van elektra en de zonnepanelen. Een pluim voor het bedrijf. Zeker aan te bevelen

Zeer tevreden

Familie Beckers

Snelle reactie op mail en een goede en duidelijk voorlichting aan huis. Zeer tevreden over de installatie, alles netjes verlopen. Goede samenwerking met de elektricien. Aanrader!

Zonnepanelen

Hans

Snel, vakkundig , en netjes

Plaatsing zonnepanelen Dommelseweg

Gerdie en Thieu Melssen

Bij vragen kregen we direct volledige uitleg, waarmee bleek dat het deskundige monteurs waren.Al met al zijn we erg blij met Influence Green Energy en kunnen we dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Aanrader

C. Vorstenbosch

Vakkundig en vlot zijn de panelen bij ons geplaatst. Fijn contact, goede uitleg. Denken mee in het bepalen van de meest gunstige plek voor het plaatsen van de zonnepanelen. absoluut een aanrader!

Afspraak is Afspraak

van der Aa

Offerte opgevraagd, deze binnen enkele dagen ontvangen. Deze is keurig en helder door genomen, en vragen duidelijk beantwoord. Plaatsing op afgesproken datum en tijd uitgevoerd. Top gedaan.

Niet lullen maar poetsen

Edwin van Stiphout

Afgelopen zaterdag 16 panelen geplaatst deze keer niet op het dak maar op de grond. Ter plekke wordt even de juiste positie gevonden en de boel geïnstalleerd. maar zonder de worden "meerwerk

Vakkundig!

Jansen

Bij toeval bij dit bedrijf uitgekomen.. Prima offerte met goede onderbouwing prijs/kwaliteit goed. Ze weten waar ze over praten en voeren werkzaamheden zelf uit. Ik ben zeer tevreden!

Energie terugwinning

B. Mennings

Goed en keurig gelegd, komen afspraken goed na. Panelen leveren ook stroom laat nu de zon maar schijnen.

Goede service

Van der Palen

Na duidelijke uitleg mooie offerte op maat gekregen! Daarna werk geleverd zoals afgesproken. Goede service!

Top werk

Mat van Werde

Top werk geleverd Roman en Niek Alles correct volgens afspraak. Ziet er helemaal top uit.

Zonnepanelen woonhuis

Smets

Goede en snelle communicatie. De mannen werken netjes, de panelen liggen er mooi bij en gaan pas weg zodra alles werkt. Ook goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij raden deze partij aan!

Alles volgens afspraak en netjes gewerkt!

Fam. vd Lisdonk

Goeie communicatie en zeer netjes gewerkt!

Fam. Liefrink

Vanaf moment van aanvraag tot plaatsing vind er goed overleg plaats en werk is zeer netjes opgeleverd!

Zeer tevreden

Dhr. de Lange

Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering zijn we perfect geholpen. Roman denkt goed mee endenk ook dat het lastig wordt om een bedrijf te vinden met een betere prijs-kwaliteitverhouding.

Zonnepalen

Rianne Peters

Ik heb in Okt. 2019 zonnepanelen laten leggen door Influence Green Energy. Dit bedrijf is zeker aan te raden , zeer professioneel, klantvriendelijk , duidelijke uitleg en goede service.

Goede service

PvdP

Gesprek op maat. Door de kennis en uitleg zijn we helemaal op de hoogte. Zeer netjes te werk gegaan.Wij zijn erg tevreden over het resultaat en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.

Wat een service!

Fam. van Bokhoven

We snapten eigenlijk niets van zonnepanelen. Roman heeft alle tijd genomen om de verschillende opties en informatie met ons door te nemen. We weten nu zeker dat we de juiste keuze hebben gemaakt!

Goede kwaliteit

Cees54

Ik vond vooral de kwaliteit en garantie van de materialen belangrijk. Bij dit bedrijf is dat ook echt zo. Ze hebben kennis van werken met de nieuwste materialen met hoge garanties. Te vertrouwen!

Even wachten

Edwin P.

Het duurt even voordat de zonnepanelen uiteindelijk op je dak liggen. Goed bedrijf, veel werk. Maar de moeite van het wachten waard. Erg tevreden met het eindresultaat.

Lekker dichtbij

Annabel

Door eigen toedoen sneuvelde een paneel... Na contact werd deze razendsnel vervangen en deed mijn systeem het weer. Super goed bereikbaar en snelle service. Ik raad het iedereen aan.

Ook nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat het ons weten, wij informeren u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul hier je gegevens in