Geopend maandag t/m vrijdag tussen 09:00/17:00.
040-8435887

Bitumen, golfplaat en leien daken

Zonnepanelen op een plat dak

Sunbeam Nova montagesysteem - Een doordacht, gecertificeerd montagesysteem voor het plaatsen van zonnepanelen op platte daken. Door de slimme en stabiele constructie is een ultrasnelle montage mogelijk en worden de zonnepanelen optimaal en veilig ondersteund.

Elk dak behoeft zijn eigen montagesysteem. Om zorg te dragen voor de levensduur van uw dak én dat van uw zonnepanelensysteem, werken wij met de nieuwste materialen. Wij staan nauw in contact met de ontwikkelaar van ons montagesysteem en met onze leverancier, zodat wij u altijd de juiste informatie kunnen verschaffen en garantie kunnen geven op de kwaliteit van onze materialen. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en naar de draagkracht van uw dak. Voor elk systeem op maat geven wij op een maat gemaakt advies. Wilt u weten welke toepassing ideaal is voor uw dak? Lees er alvast over middels onderstaande link en bekijk het filmpje. Wij helpen u daarna graag met het antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor de brochure van het door ons gebruikte montagesysteem:
– Productsheet SUNBEAM NOVA montagesysteem –

Bekijk hier hoe dit montagesysteem eruit ziet en hoe het toegepast wordt in de praktijk:

 

Ervaringen

Wat vinden onze klanten?

Innovatie is zeer belangrijk voor ons. Wij streven er continu naar om onze werkwijze en uw resultaat te verbeteren aan de hand van gegeven feedback. Wij zijn benieuwd naar wat ú van ons vindt!

Alle reviews

Zeer betrouwbaar bedrijf. Levert kwaliteit en doet wat ze afspreken.

Peter de Boer

Heel fijn gesprek gehad. Wekken meteen alle vertrouwen. Komen afspraken prima na. Snelle montage van mijn 6 panelen en nieuwe groepenkast. Top bedrijf, ik kan het iedereen aanbevelen.

Geweldig van het begin tot eind

Richard Frijters

Vanaf het begin advies gesprek met Rohit (top gast) en vakkundig tot de communicatie tussen ons en Vera en dan de installatie met Roman en zijn vakkundig en zeer gezellig team helemaal TOP!!!!

Ook nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat het ons weten, wij informeren u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul hier je gegevens in